© Marpol TV 2015

Bahadır Tatlıöz Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Sahne Alacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Geleneksel Ağustos Fuarı'nda, 10 Ağustos Cumartesi günü pop müziğin sevilen ismi Bahadır Tatlıöz sahne alacak. KAFUM’da saat 21.30’da başlayacak olan konsere tüm müzikseverler davet edildi.

20 Yıl Aranın Ardından Yeniden Düzenlenen Uluslararası Kahramanmaraş Fuarı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlediği Uluslararası Geleneksel Kahramanmaraş Ağustos Fuarı ile şehre hareket kazandırıyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos Cumartesi günü pop müziğin sevilen ismi Bahadır Tatlıöz, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde (KAFUM) sahne alacak.

Bahadır Tatlıöz'den Unutulmaz Bir Gece

Saat 21.30’da başlayacak olan konserde Bahadır Tatlıöz, sevilen parçalarını hayranları için seslendirecek. "Eflatun", "Benim Değil", "Bende Özledim", "Affet Beni" ve "Aldırma" gibi popüler şarkılarıyla geceye damga vurması bekleniyor.

Tüm Müzikseverler Davetli

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, tüm müzikseverleri bu unutulmaz geceye davet ediyor. Ayrıca, Geleneksel Ağustos Fuarı etkinlik takvimi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2024/08/05/geleneksel-agustos-fuari-etkinlik-takvimi adresini ziyaret edebilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER