© Marpol TV 2015

Elbistan'da Hızlı İlaçlama Operasyonu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da halk ve çevre sağlığını korumak için geniş çaplı bir ilaçlama operasyonu gerçekleştirdi. 18 araç ve 42 personelle yürütülen bu operasyonla, sinek istilası ve çöp konteynerlerindeki karasinek baskısı başarılı bir şekilde önlendi.

Kent estetiğini korumak ve çevre kirliliğini önlemek için sürekli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, halk sağlığına yönelik sivrisinek, karasinek, pire ve kene gibi zararlılarla mücadeleyi etkin bir şekilde sürdürüyor. Şehir genelinde düzenli olarak ilaçlama çalışmaları yapan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Başkan Fırat Görgel’in talimatıyla Elbistan’da da büyük bir operasyon başlattı. İlçenin dört bir yanında gerçekleştirilen bu ilaçlama çalışması sayesinde, sinek istilası ve çöp konteynerlerindeki karasinek baskısı önemli ölçüde azaldı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, halk ve çevre sağlığını korumak adına ilaçlama uygulamalarının periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER