© Marpol TV 2015

Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kıraç Rüzgârı Esti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 yıl aradan sonra yeniden düzenlenen Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, açılış programının ardından Kıraç konseri ile büyük bir coşku yaşandı. KAFUM Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen konserde, Rock müziğin sevilen ismi Kıraç, hemşehrilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Binlerce vatandaşın katıldığı konserde Kıraç, “Zaman,” “Gidiyorum,” “Kan ve Gül,” “Ayşe,” “Gülpembe,” “Tamirci Çırağı,” “Kerkük Zindanı,” “Hasretinle Yandı Gönlüm,” “Dumanlı Dumanlı Oy Bizim Eller,” “Yalan,” “Karakaş Gözlerin Elmas” ve “Çayır Çimen Geze Geze” gibi sevilen eserlerini seslendirdi. Müzikseverler, telefon ışıkları ve alkışlarla Kıraç’a eşlik ederek konsere renk kattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, konserin sonunda Kıraç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti. Kıraç, Kahramanmaraş’a gelmenin kendisini her zaman mutlu ettiğini belirterek, “Şehrimiz depremden sonra toparlanmaya çalışıyor ve ilerleme kat ettiğini gördüm. Kahramanmaraşlı büyük felaketlerden her zaman daha güçlü çıkar. Umarım bu konserle biraz daha moralleniriz” dedi.

Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, 20 yıl aradan sonra yeniden hayata geçerken, Kıraç’ın konseri geceye damgasını vurdu. Fuar süresince düzenlenen etkinliklerle Kahramanmaraşlılar, hem eğlenceli anlar yaşadı hem de şehrin kültürel zenginliklerini tekrar keşfetme fırsatı buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER