© Marpol TV 2015

Göksun Süvari’den E- Ticaret Atağı

İnternet üzerinden alışverişin yaygınlaşmasıyla her geçen gün ekonomideki varlığını artıran E- Ticaret kervanına Göksun Süvari de katıldı. Mağaza; bay-men.com internet satış sitesinin yanında Hepsiburada, n11, Gittigidiyor, Trendyol, Çiçek Sepeti gibi -e ticaret siteleri aracılığıyla Türkiye’nin her yerine Göksun’dan sipariş gönderiyor.

Covid-19 salgınıyla beraber ön plana çıkan e- ticaret, krizi fırsata çevirmek isteyen girişimcilerin en çok başvurduğu alanlardan birisi oldu. Pandemi şartlarının dezavantajlarını fırsata çevirerek hem geleneksel mağazacılıkta hem de e ticaret ortamında başarıyı yakalayan girişimcilerden birisi de Göksun Süvari Mağazası işletme sahibi Bünyamin Çalık oldu. Pandemi sonrası e- ticarete yönelen Çalık, aylık ortalama 2 bin 500 adet ürünü çeşitli platformlar aracılığıyla kargo yoluyla müşterilerine ulaştırıyor.
Mağazasının e- ticarete yönelim sürecini değerlendiren Çalık, şöyle konuştu: “Pandemi döneminde birçok sektör faaliyetlerini durdurdu. Bu süreçten en çok etkilenen sektörlerden birisi de giyim sektörüydü. Biz de pandemiyi fırsata çevirmek istedik ve e- ticarete yöneldik. İyi ki de başlamışız, diyoruz. Şu an internet üzerinden satışlarımız çok iyi. Hem kendi internet satış sitemiz olan bay-men.com üzerinden hem de diğer e ticaret siteleri üzerinden standartların üzerinde bir kalite ve fiyat politikasıyla müşterilerimize hitap ediyoruz. Hatta Trendyol satışlarımızda ilk 50’ye girip bybox oluyoruz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER