Başkan Güvenç'ten Yoğun Ankara Mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güvenç'ten Yoğun Ankara Mesaisi
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş’a yapılan ve yapılması planlanan projeler için Ankara’da yoğun mesai harcıyor. Şehre kazandırılması planlanan projelerin gelişmelerini bizzat bakanlıklarda takip eden Başkan Güvenç, bu noktada çok önemli gelişmeler olduğunu ifade etti.

TBMM İçişleri Komisyon Başkanı, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, şehrin gelişmesi, kalkınması ve daha iyi bir noktaya gelmesi adına yürütülen projelerin durumu hakkında Ankara’da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi. Bu kapsamda ilgili bakanlıklarla görüşen Başkan Güvenç, Kahramanmaraş’ta devam eden projeler ile ilgili çok önemli gelişmeler olduğunu aktardı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Güvenç, bakanlıklarda çok önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Güvenç, Kahramanmaraş’ın sorunlarını masaya yatırarak çözümler geliştirdiklerini hatırlatarak, projeye dönüşen bu çözümlerin de takipçisi olduklarını ifade etti.

Özellikle devlet yatırımlarıyla ilgili projelerin daha hızlı ilerlemesi adına yoğun bir mesai harcadıklarını aktaran Güvenç, şunları söyledi: “Şehrimizin ihtiyaç duyduğu her türlü projenin hayata geçirilmesinden tamamlanmasına kadar her aşamasını takip ediyoruz. Bu sebeple hem Kahramanmaraş’ımızda, hem de Ankara’da yoğun mesailer harcamaktayız. Meclisin kapanmasıyla başladığımız bu yoğun program kapsamında birçok ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerin Kahramanmaraş adına çok verimli geçtiğinin altını çizmek istiyorum. Hükümetimizin başlattığı, başlatmayı planladığı ve projelendirdiği tüm çalışmaların takipçisiyiz. Kahramanmaraş’ın her şeyin en iyisini hak ettiğini ifade etmek istiyorum. Bu sebeple bizler her şeyin en iyisini alma adına gayret ediyoruz.”

SPOR BAKANLIĞINDA SPOR TOTO DESTEKLERİ

Başkan Güvenç, Kahramanmaraş’ta planlanan spor yatırımlarıyla ilgili Gençlik ve Spor Bakanlığında bir dizi görüşme yaptıklarını hatırlatarak şunları aktardı: “Özellikle belediyelerimizin yapmış olduğu projelerin vücut bulması adına yoğun bir mesai harcıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğiyle projelerimizi hızlandırıyoruz. Şuanda şehrimizde devam eden spor yatırımları için Spor Toto desteği alma adına girişimlerde bulunduk.   Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i, Dulkadiroğlu Belediye Başkanımız Necati Okay ile birlikte ziyaret ettik. İlçemize yapılması planlanan spor sahaları ile ilgili desteklerini istedik. Görüşmelerimizin olumlu sonuçlandığının altını çizmek istiyorum. Şimdiden Dulkadiroğlu ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Ayrıca yine Dulkadiroğlu ilçemizde gerçekleştirilecek olan Boyalı Karakucak Güreş turnuvasına Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ve ekibini de davet ettik.”

KARAYOLLARI ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Kahramanmaraş’ın ulaşım noktasında çok önemli projelere kavuştuğunu hatırlatan Başkan Güvenç, devam eden karayolları projelerini de yakinen takip ettiklerini aktararak şunları ifade etti: “Ak Parti iktidarıyla birlikte Kahramanmaraş’ımız ulaşım noktasında çok önemli projeleri hayata geçirdi. Kahramanmaraş-Göksun yolu, Göksun – Kayseri yolu, Kahramanmaraş- Gaziantep Yolu, Kahramanmaraş- Nurdağı yolu ve daha birçok proje tamamlanarak hizmete sunuldu. Tabi ulaşım konusunda birçok proje daha devam etmektedir. Bu projelerin takibi anlamında Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mızda da ziyaretlerde bulunduk. Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek şehirlerimizin taleplerini görüştük. İlgilerinden dolayı değerli genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Kendilerinin de desteğiyle şuanda devam eden projelerimizin ödenek ve müteahhit ödemelerini çözüme kavuşturuyoruz. Özellikle Pazarcık- Narlı ve diğer tüm projelerimizin daha hızlı ilerlemesi adına gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldık.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güvenç Bakan Varank’ı Kahramanmaraş’a Davet EttiÖnceki Haber

Başkan Güvenç Bakan Varank’ı Kahramanmar...

Başkan Okay'dan Zabıta Haftası MesajıSonraki Haber

Başkan Okay'dan Zabıta Haftası Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar