FIRAT BAŞKAN

Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ta İl Başkan Yardımcısı Krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi Kahramanmaraş’ta İl Başkan Yardımcısı Krizi
Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcılığından istifa ettiğini duyuran Ali Akkurt’un istifa paylaşımının ardından Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik: “O bizim İl Başkan Yardımcımız değildi” şeklinde açıklama yapmıştı. Ancak il başkanlığının sosyal medya hesabından Ali Akkurt’un İl Başkan Yardımcısı olduğu yönünde paylaşımlar yapıldığı ortaya çıktı.

 

Kahramanmaraş’ta 28 Nisan 2022’de Gelecek Partisi’nden istifa eden Ali Akkurt’un istifası ortalığı karıştırdı. Akkurt’un istifası sonrası parti yönetimi, Akkurt’un İl Başkan Yardımcılığı görevini yalanlamıştı. Ancak Akkurt’un siyasi partilerin ilçe başkanlarına verdiği iftar yemeği sonrası partinin sosyal medya hesaplarında “Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Ali Akkurt’un iftar yemeğine katıldık” diye paylaşım yapılması kafaları karıştırdı. İl başkanı ve parti yönetiminin bu tutumunu vatandaşlar ise “vefasızlık” olarak yorumladı. 
Akurt’un istifasına yönelik Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Muharrem Çevik: “Bizi sahada gören birçok trol bizi engellemeye çalışıyor. Partimizin içini de karıştırmaya çalışan arkadaşlarımız var. Bugün de bir üzücü olay yaşandı. Arkadaşımızın bir tanesi geldi, partimize üye oldu, Kasım ayında oda başkanlığına aday oldu ve bugüne kadar da herhangi bir çalışması olmamış, birkaç üye kaydetme dışında. Ama bizde tüzük gereği kongrede seçilmeyen hiç kimse başkan yardımcısı olamaz. Ancak partinin üyesi olaraktan çalışabilir. Biz de o arkadaşa öyle demiştik. Ama bugün maalesef hem de daha önceden il başkan yardımcısıyım diye kart bastırıyor, birçok yerde hem de partimizin adını lekeliyor. Diğer siyasi partileri ‘il başkan yardımcısıyım’ diye geziyor. Bugün de basına ‘ben il başkan yardımcısıyım’ partiden istifa ediyorum şeklinde beyanatı oldu” şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. İl Başkanı Muharrem Çevik’in bu açıklamalarından sonra partinin sosyal medya hesaplarında Ali Akkurt hakkında Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ifadelerini kullanıldığının ortaya çıkması, parti yönetiminin yalanını ortaya çıkardı. 


Gelecek Partisi İl İletişim Başkanı olan Kenan Çevik’in ise kendisinin ve il başkanlığının sosyal medya hesaplarından Ali Akkurt’un “Gelecek Partisi Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı” ifadelerinin kullanıldığı paylaşımı Ali Akkurt'un istifası sonrası kaldırdığı görüldü.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elbistan’da Yediemin Hırsızları YakalandıÖnceki Haber

Elbistan’da Yediemin Hırsızları Yakaland...

Onikişubat Belediyesi’nden bisiklet severlere müjde!Sonraki Haber

Onikişubat Belediyesi’nden bisiklet seve...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar