HİÇ KİMSE DEVLETİN MAKAM ODASINI SENDİKA İKNA ODASI OLARAK KULLANAMAZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HİÇ KİMSE DEVLETİN MAKAM ODASINI SENDİKA İKNA ODASI OLARAK KULLANAMAZ
”Türk Sağlık-Sen olarak sendikal rekabete her zaman var olduğumuzu açıkça ilan etmişizdir. Çalışanları hangi sendika olursa olsun çalışmaları ile ikna eder üye yapar veya çalışanlar sendikaları kendilerine göre değerlendirir gider ve üye olurlar. Bu durum bizim başımızın tacı olduğu gibi sendikacılığında doğru, makul ve ahlaki olan düzenidir.

Fakat görüyoruz ki devletin makamında oturanlar birilerine diyet borçları varmış gibi kraldan çok kralcılık yaparak 15 Mayıs yaklaşırken yine sendikacılığa merak sarıp Mevki ve makamlarının kıymetini bilmemekte, Devlet duruşunu unutarak açıkça suç işlemektedirler.
İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcıları  kamu hizmet binasındaki makam odalarını sendikal faaliyetler doğrultusunda ikna odaları olarak kullandıkları görülmektedir. 
   Bu şuçu da makam odalarında açıkça işleyerek buraları ikna odasına çevirmişler.  Makamların gücünü devlete hizmet için değilde Malum sen’e hizmet için kullananlar hem bu dünyada hem de öbür tarafta hesap verecekler. 
Biz yıllardır söylüyoruz yöneticiler işini yapsın, sendikacılığı koltuklarına sığdırmaya kalkmasınlar. Malum sen için çalışmaya çok hevesliler ise istifa edip, temsilci olsunlar ve çalışınlar. 
İl Sağlık Müdürlüğünde bu işlere tevessül edip, sosyal medyadan fotoğraf attıranlar sizi son kez uyarıyorum. Kirli ellerinizi sendikacılıktan çekin. Bırakın insanlar istedikleri sendikalara üye olsunlar. 
Sizin bu yaptıklarınızdan dolayı ne sineriz ne de geri dururuz. Azim ve kararlılığımızı daha da arttırmış olursunuz. 
Kahramanmaraş’ta görev yapan tüm Sağlık ve Sosyal hizmet çalışanlarına da açık çağrımdır. 
Bunların kendileri korkak ve sinik tiplerdir. Birilerinin gölgesinde, koltukların akasında sendikacılık yaparlar korkmayın. Gereken cevabı verin. Hadlerini bildirin biz hepinizin yanınızdayız. Bunlara karşı gerekeni ve hak ettiklerini yapacağız. 
Bu konuyla alakalı İl Sağlık Müdürünün gereken işlemleri yapacağını inanıyoruz ayrıca Türk Sağlık-Sen olarak bu işin takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna duyuruyoruz.
                                                              Mehmet ÖZER
             Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş
Şube Başkanı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN AKPINAR, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN AKPINAR, BASIN MENSUPLARIYLA BİR...

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na KatıldıSonraki Haber

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar