Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Kahramanmaraş’ta Kurban Bayramı münasebetiyle Valilik koordinasyonunda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törende Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini (KSÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan temsil etti. İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’in başkanlığındaki şehir protokolüyle birlikte Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği ve Kapıçam Deprem Şehitliğini ziyaret eden Prof. Dr. Orhan Doğan, tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle andı. Ardından Büyükşehir Belediyesi yanındaki Milli İrade Parkında geleneksel hale gelen bayramlaşma törenine katılan Doğan, şehir protokolü ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Törende Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer bir konuşma yaparak vatandaşlara hitap etti. Vali Ünlüer “Kahramanmaraş’ımızda böyle güzel bir günde Kurban Bayramını idrak etmenin sevincini yaşıyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek bayram coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Güzel bir bayram geçiyor. Şu an itibariyle yollarımızda herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız gayet duyarlı davranıyor. Herkese teşekkür ederim. Nice mutlu bayramlar diliyorum.” dedi.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer başkanlığında tertip edilen bayramlaşma törenine KSÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Orhan Doğan’ın yanı sıra Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Prof. Dr. Mehmet Şahin, Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, İrfan Karatutlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu ve meslek örgütlerinin temsilcileri, iş insanları ve vatandaşlarımız katıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Görgel: “Bayramımız Kutlu Olsun”Önceki Haber

Başkan Görgel: “Bayramımız Kutlu Olsun”

Başkan Görgel, Canlı Yayınında Şehirdeki Son Durumu AnlattıSonraki Haber

Başkan Görgel, Canlı Yayınında Şehirdeki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

{"html":"

muhasebeci maa?lar?<\/a>-casibom<\/a>-aresbet<\/a>-tokyobet<\/a>-tokyobet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-orisbet<\/a>-<\/p>