KİÜ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KİÜ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arasında, KİÜ Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ile AKBEL AŞ. çalışmalarını kapsayan işbirliği protokolü yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirilen protokolde, taraflar adına imzalar KİÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Rüstem Keleş tarafından atıldı. KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Erşahan ve AKBEL AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Göğ’ün de hazır bulunduğu törende, karşılıklı işbirliği ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Protokol kapsamında Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerine AKBEL AŞ’ye ait işletmelerde staj imkanı verilmesi ve istihdam edilmesinin yanı sıra, yine Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğretim üyelerinin, AKBEL AŞ. işletmelerine menü düzenleme, mutfak dizaynı, gıda ve hijyen, tedarik zinciri gibi konularda danışmanlık hizmeti vermeleri amaçlanıyor.

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Bakan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, “İstiklal Üniversitesi olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız ile diyalog kanalları kuruyor, işbirliğimizi artırıyoruz. Bu kurumlarımızdan birisi de tabi ki Büyükşehir Belediyemiz. Gerek Sayın Başkanımız Hayrettin Güngör, gerek Genel Sekreterimiz Sayın Dr. Rüstem Keleş ile birlikte sürekli temas halindeyiz ve istişareler gerçekleştiriyoruz. Bugün de üniversitemizde eğitim gören Gastronomi öğrencilerimiz ve bölüm hocalarımızın danışmanlık yapabileceği alanlara ilişkin bir protokol yaptık. Hayırlı olmasını dileklerimle birlikte, büyükşehir belediye başkanımıza ve genel sekreterimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Protokolü imzalayan Dr. Keleş’te, Rektör Bakan’a teşekkür ederek, işbirliğinin devamı yönündeki temennilerini iletti. AKBEL AŞ. olarak Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde Kahramanmaraş halkına en kaliteli hizmeti vermeye gayret ettiklerini dile getiren Keleş, yapılan bu protokolün hizmet standartlarına artı değer katması dileklerinde bulundu.

Daha sonra Rektör Bakan ve Dr. Keleş ile Rektör Yardımcısı Erşahan ve AKBEL AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Göğ, bir süre görüş alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’le Daha Temiz Yeşil AlanlarÖnceki Haber

Büyükşehir’le Daha Temiz Yeşil Alanlar

Büyükşehir, Binevler’in Asfaltını 30 Milyon TL’lik Yatırımla YenilediSonraki Haber

Büyükşehir, Binevler’in Asfaltını 30 Mil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar