NİLDEN BAYAZIT’LA RADYO SÖYLEŞİSİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NİLDEN BAYAZIT’LA RADYO SÖYLEŞİSİ
CHP Kahramanmaraş ikinci sıra Milletvekili adayı Nilden Bayazıt, mahalle ve sanayi esnafı ziyaretinden sonra özel bir radyo kanalında seçim çalışmalarından, seçim projelerine kadar bir çok konuda soruları cevapladı.

Seçimlerden sonra da Kahramanmaraş’ı unutmayacağını siyasete bundan sonra  Kahramanmaraş’tan devam edeceğini belirten Bayazıt, halkla sıcak, samimi temaslar oluşturduğunu ifade etti. CHP’nin bundan sonra da ön seçimle aday seçeceğini vurgulayan Bayazıt, siyaset yapacak kişilerin istese de istemese de seçime girecekleri bölgeden kopamayacaklarını da söyledi.

KAHRAMANMARAŞ’IN AKP’DEN ALDIĞI KARŞILIK İŞSİZLİK VE BORÇLANMA

Nilden Bayazıt söyleşide, geçmiş dönemlerde AKP’ye yüksek orandan destek veren Kahramanmaraş halkının aldığı karşılığın işsizlik ve borçlanmada Türkiye’de beşinci sıraya yükselme olduğunu belirtti. Son olarak Kahramanmaraş’tan altı Milletvekili çıkartan AKP zamanında, işsizlik ve esnafın ödeyemediği borçlanma oranında Kahramanmaraş’ın beşinci sıraya yükseldiğini söyleyen Bayazıt, Suriyelilerin bu işsizlikte paylarının etkisi olduğunu ifade etti. Bu noktada işsizliğin azaltacak ve asgari ücretleri yükseltecek projelerinin olduğunu ve bunu da işveren başta olmak üzere kimseye külfet getirmeden yapacaklarını belirten Bayazıt, bu proje ekibin içinde kendisinin de olduğunu hatırlattı.

KAHRAMANMARAŞ’TA HDP’YE VERİLECEK OYLAR BOŞA GİDECEK

Sandıkların manipilasyona uğramaması için tedbirler aldıklarını belirten Bayazıt, HDP’ye oy verecek seçmene de seslenerek, “Gelen anketlere göre HDP Türkiye genelinde barajı aşıyor görülüyor ancak Kahramanmaraş’ta HDP’ye verilecek oyların HDP’nin işine yaramayacak. Buradan seçmene bunu hatırlatmak istiyorum.” dedi.

11329982_1614743662128889_7277290238866891258_n.jpg

BU SEÇİM DİĞERLERİNE GÖRE  ÇOK FARKLI

Pazar günü yapılacak Genel seçimle alakalı da açıklamalarda bulunan Bayazıt, Biz futbol takımı tutar gibi Parti tutuyoruz ama bu seçim çok farklı olacak. Bu seçimde sistem değişecek. Bundan sonra belki de önümüze bu manada sandık konulmayacak. Lütfen gözümüzü, önümüzü açalım. Biz toplum olarak ilerlemeliyiz.”

KAHRAMANMARAŞ SPOR’A KAYNAK..

Nilden Bayazıt Kahramanmaraş Sporla ilgili de, “Kahramanmaraş Spor’ un son maçına gittim. Meclise gidersem onlara kaynak oluşturma çabam olacak. Zaten Kamil Dalkara’ nın da futbol yanı var eminim onun da katkısı olacaktır.”

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA Kİ HATIRALAR

Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı söyleşi de seçim çalışmalarında halktan çok şey öğrendiğini anlatan Bayazıt,  seçim çalışmaları sırasında yaşadığı hatıralarını şöyle  paylaştı; “Her seçimde AKP’ye oy veren bir eve gittik. Onlarla biraz sohbet ettik ve daha sonra oradan ayrıldık. Genel Başkanımızın Kahramanmaraş’a  geldiği miting de halkın içerisinden birileri ellerinde çiçeklerle bize el sallıyor, baktığımda o aile. Bu beni çok etkiledi. Başka bir anım da, henüz on dört yaşında evlenmiş ve şu anda ikinci evliliğini yapmış Yüksel vardı, hayatta başına gelen bütün olumsuzluklara rağmen hayata sımsıkı sarılmaya devam ediyor. Geleceğe dair ümitleri var, hayalleri var. Bu da beni çok etkiledi.”

Son olarak Kahramanmaraş için çok çalışacaklarını belirten Bayazıt, artık bir Gaziantep örneğini verdirmeyeceklerini ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKOĞLU FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYORÖnceki Haber

TÜRKOĞLU FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYOR

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU EDELERLE BULUŞTU!Sonraki Haber

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU EDELERLE BULUŞTU!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar