ilan dulkadrioğlu

Türkoğlu’nda 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkoğlu’nda 6 Şubat Deprem Şehitleri Anıldı
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler anısına düzenlenen anma programı ve resim sergisinin açılışına katıldıklarını duyurdu.

Başkan Karaca, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kaymakamımız Mustafa Nevzat Mercan ve ilçe protokolümüz ile birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilerimiz anısına düzenlenen Anma Programı ve Resim Sergisi açılışını gerçekleştirdik.
Asrın felaketinde yaşamını yitiren öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Unutmayacağız, unutturmayacağız…”

Duygusal anların yaşandığı programda, depremde hayatını kaybedenler için dualar edilirken, öğrencilerin hazırladığı resimler sergilendi. Başkan Karaca, bu tür etkinliklerin, yaşanan acıları unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması açısından önemli olduğunu vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’dan 12 Şubat Kurtuluş Bayramı MesajıÖnceki Haber

Türkoğlu Belediye Başkanı Mehmet Karaca’...

Yeşilyöre Atatürk Halk Kütüphanesi’nin Temeli AtıldıSonraki Haber

Yeşilyöre Atatürk Halk Kütüphanesi’nin T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar