Uludazspor, 2024-2025 Sezonunu Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uludazspor, 2024-2025 Sezonunu Açtı
Bu sezon 1.Amatör Ligde mücadele edecek olan Uludazspor, 2024-2025 Sezonunu Açtı: Yeni Hedef Bölgesel Amatör LigGeçtiğimiz sezon 2. Amatör Lig’de şampiyon olan Uludazspor, 2024-2025 sezonunu düzenlediği özel bir etkinlikle açtı.

Sezon açılışı, alt yaş kategorilerinde birçok sporcunun yetiştirildiği ve okul-kulüp işbirliğinin en güzel örneklerinden biri olan Muhammed Fatih Safitürk Ortaokulu’nda gerçekleşti.

Etkinlikte, tüm yaş gruplarında oynayan sporcular hazır bulunurken, Uludazspor Başkanı Emre Kavak, Asbaşkan Mustafa Yalçın, Takım Kaptanı İlker Ayaz ve kulübün emektarı Mehmet Kavak açıklamalarda bulundu.

“Yeniden Daha Güçlü Bir Uludazspor”
Başkan Emre Kavak, konuşmasında yeni sezona dair umutlarını dile getirerek, “Yeni sezon açılışımızı futbolcularımızla birlikte, aile olarak yapmak istedik. Öncelikle, bu sezonun tüm amatör camiaya hayırlı olmasını diliyorum. Kulübümüzle ilgili projelerimizi ve hazırlıklarımızı Asbaşkanımız Mustafa Yalçın paylaşacak. Hepinize teşekkür ediyorum,” dedi.
Mustafa Yalçın: Uludazspor’un On Yıllık Geçmişine Vurgu Yaptı

Uludazspor Asbaşkanı ve iş adamı Mustafa Yalçın, 2024-2025 sezonu açılışında yaptığı konuşmada kulübün on yıllık geçmişine dikkat çekti. Basın mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Yalçın, “Bu özel günümüzde, sezon açılışımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum,” dedi.

Yalçın, konuşmasında Uludazspor’un bugüne kadar kat ettiği mesafeyi anlatarak, “Uludazspor olarak on yıllık bir kulübüz ve bugün, önümüzdeki on yılın işaret fişeğini yakıyoruz. Yeniden daha güçlü bir Uludazspor için buradayız,” ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz sezon U11’den U18’e kadar, A takımı da dahil olmak üzere dokuz farklı kategoride mücadele ettiklerini belirten Yalçın, “Deprem sonrası düzenlenen müsabakalar ve resmi karşılaşmalar dahil toplamda yüz elli maça çıktık. A takımımızla birlikte üç şampiyonluk kazandık,” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minikler Fuarda “Sertaç Abi” ile BuluştuÖnceki Haber

Minikler Fuarda “Sertaç Abi” ile Buluştu

DULKADİROĞLU PARKI’NDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADISonraki Haber

DULKADİROĞLU PARKI’NDA YENİLEME ÇALIŞMAL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar