Uygur Kardeşler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kahkaha Tufanı Yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uygur Kardeşler, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Kahkaha Tufanı Yaşattı
Geleneksel Türk mizahının usta isimlerinden Süheyl ve Behzat Uygur’un sunumuyla Şahane Pazar, Geleneksel Ağustos Fuarı’nda son defa izleyicilerle buluştu. Geçmişten bugüne köprü kuran Uygur kardeşler, sahne performansı ve yarışmalarla izleyicilere eğlence dolu bir gece yaşattı.

Uzun bir aranın ardından yeniden ziyaretçilerine kavuşan ve ilk günkü coşkuyla devam eden Uluslararası Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden eğlenceli programlara ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Yılların eskitemediği ve adeta bir televizyon klasiği haline gelen “Şahane Pazar”, Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sunumuyla KAFUM Fuar Alanında son kez seyirci karşısına çıktı. Samimi ve eğlenceli sunumuyla katılımcılara keyifli anlar yaşatan Uygur kardeşler, 7’den 70’e herkesi kahkahaya boğdu. Sahne şovları, gösteriler ve birbirinden eğlenceli yarışmalarla dolu program renkli anlara sahne oldu. Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin eğlenceli performansı, seyircilerle kurdukları sıcak iletişimle tam anlamıyla bir şölene dönüştü. Geleneksel Türk mizahının iki ustası, izleyicilere adeta nostaljik bir yolculuk yaptırdı.

“Kahramanmaraş’ın Bu Fuara İhtiyacı Olduğunu Gördük”

Programa ve Geleneksel Ağustos Fuarı’na ilişkin açıklamalarda bulunan Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler, “Öncelikle böylesine değerli bir programda sahne almak ve Kahramanmaraşlılarla buluşmaktan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek istiyoruz. Depremzede olan Kahramanmaraşlıların böylesi bir programa ihtiyacı olduğunu gördük. 3 haftadır Ağustos Fuarı’nda sahne alıyoruz ve bizler de çok eğlendik burada. Fuarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Sporcu Yusuf Dikeç, Ağustos Fuarı’nda Hemşehrileriyle BuluştuÖnceki Haber

Milli Sporcu Yusuf Dikeç, Ağustos Fuarı’...

Sevilen Sanatçı Emre Fel, KAFUM’da Sahne AlacakSonraki Haber

Sevilen Sanatçı Emre Fel, KAFUM’da Sahne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar