Ak Parti Grup Başkan Vekili Ünal, Göksun Teşkilatı nı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Grup Başkan Vekili Ünal, Göksun Teşkilatı nı ziyaret etti
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal teşkilât ziyaretlerine Göksun'dan başladı.

Programda Ak Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milletvekili İmran Kılıç selamlama konuşması yaptılar.


Daha sonra konuşmaya başlayan Grup Başkan Vekili Mahir Ünal selamlama ve teşekkür konuşmasının ardından 128 Milyar dolar nerede sorularına değinerek: "En ufak ekonomi bilgisi olanlar biliyor ki, Merkez Bankasında para kaybolmaz. Para altın, dolar ve döviz karşısında değer kazanır veya değer kaybeder. Her zamanki gibi yalanlarını sürekli tekrar ederek, nasıl olsa bu yalana inanan biri çıkar mantığındadırlar. Kusura bakmayın biz sizlerin hep algı operasyonlarınızı, yalanlarınızı boza boza bi yerlere geldik"-dedi.


CHP GENEL MERKEZİ YALAN ÜRETİM MERKEZİNE DÖNÜŞTÜ 

Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili "Ürettikleri yalanları ispat etmemeyi bırak kendileri bile yalanlarına inanıyorlar mı acaba?" sorusunu soran Ünal konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Ortaya atılan yalanı ispat etmeniz gerekiyor ya CHP bir yalan üretiyor sonra hadi siz ispatlayın diyor. Bir gün maske nerde? Bir gün aşı nerde aşı? Aşılamada da salgın yönetiminde de Türkiye dünya genelinde 3 ülkeden biridir. Dün itibariyle 20.000.000 Aşılama sayısına ulaştık. Daha düne kadar Suriyeli kardeşlerimize beslemiş oldukları kini unutup Akdeniz sahillerinde boğulan o bebeği bile kendi yalanlarına alet etmeye çalıştılar.

HODRİ MEYDAN

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay'ın darbeciler tarafından idam edilen Başbakan Adnan Menderes'i örnek vererek, "Sonu benzemesin" ifadelerinine değinen Ünal şu sözleri söyledi: "Dün akşam CHP Grup Başkan Vekili utanmadan sıkılmadan Recep Tayyip Erdoğan'ın sonu Menderes gibi olabilir. Ona burdan cevap veriyorum. Efendi bizler daha çok olmadı 15 Temmuz cehenneminden  çıktık. İçinizde bunu düşünen dahi varsa Hodri Meydan!"


Son olarak Ünal: "Şu dönemde daha da fazla insana dokunacağız. Eğer Göksun' da bir kişi bile ihtiyaç sahibi varsa, dokunmadığımız gönül varsa bundan siz sorumlusunuz, biz sorumluyuz."-dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Grup Başkan Vekili Ünal, Afşin Teşkilatı ile biraraya geldiÖnceki Haber

Grup Başkan Vekili Ünal, Afşin Teşkilatı...

DULKADİROĞLU’NDA ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDISonraki Haber

DULKADİROĞLU’NDA ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar