Grup Başkan Vekili Ünal, Afşin Teşkilatı ile biraraya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Grup Başkan Vekili Ünal, Afşin Teşkilatı ile biraraya geldi
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkan Vekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Afşin Teşkilatı ile biraraya geldi.

Programda Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Milletvekili İmran Kılıç selamlama konuşması yaptı.

Ak Parti Afşin İlçe Başkanı İsmail Safi: "Grup Başkanvekilimiz Mahir Ünal'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Afşin'imize yapılan yardımları Belediye Başkanımız anlatacaktır. Hiç bir çağrı yapmadan salonumuzu pandemi kurallarına uygun şekilde dolduran siz değerli teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum."-dedi

Daha sonra selamlama konuşması yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "İlk olarak sayın Milletvekilimiz Mahir Ünal beye yeni görevinde başarılar diliyorum. Afşin'imize yakışan bizmetler yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ak kadrolar olarak İlçemizin daha da gelişmesi için var gücümüzle çabalıyoruz. Bizim sanayi kenti olma şansımız yok. Kapalı havzayız turizm  gelirlerimiz fazla olmaz. Bize tarım kalıyor, biz de tarım alanına ağırlık vererek, yatırım yapıyoruz. Ayrıca hemen hemen tüm köylerimize mahallerimize parke ve sıcak asfalt döşemesi yaptık. Lavanta ürünlerimiz ile kozmetik sektörüne giriş yapacağız."

Daha sonra selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel şu ifadeleri kullandı: "Sayın bakanımızın gelişini fırsat bilerek bugün programınız yaptık. Afşin'imize geldik. Siz değerli teşkilatımız ile biraraya geldik. İnşallah bugün toplamda 5 tane ilçemizi gezeceğiz. Oralarda da  Ak kadrolarımızın belediyelerimizin yapmış olduğu hizmetleri yerinde görme fırsatı yakalıyacağız. Allah'a şükürler olsun Allah'a hamd ediyoruz  her alanda yüzlerce eseri bugüne kadar şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz."

Daha sonra konuşma yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör: "Afşinimizin bizlerr muhabbeti bir bir makama bağlı değil. Bunu her zaman her an hissettik, gördük. Fatih başkanımız ile İsmail başkanımızın uyumunu da kıskanmıyoruz aksine takdir ediyoruz. Gerçekten kendileri bugüne kadar işbirliğiyle Afşin'imizde büyük organizasyon, büyük işler, büyük projeler yaptılar."


170 PERSÖNELİM VAR AMA YETERLİ PERSONEL YOK

Kültür Daire Başkanlığımızda şuan görev yapan 170 personelimiz var fakat Unesco projesini yürütmek için Sanat Tarihi mezunu, Dil bilen nitelikli personelimiz yok. Ben personele kendi paramı vermiyorum. O para devletin milletin hakkıdır. Dolayısıyla  1 kuruşu bile gözetmem gerekiyor. 2yıl içinde  emekliliği dolan  400 kişi personelimizi emekli ettik. Şuan kritik noktalarda 100 personel ihtiyacımız var. Fakat nitelikli eleman eksiğimiz var."-dedi.

Son olarak konuşma yapan Ak Parti Grup Başkan Vekili, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal: "Bizler 2011'de geldiğimizde Kahramanmaraş'ın toplam aldığı yardım miktarı 5 Milyar 600 Milyondu, biz o günden bu yana o yatırımın üzerine 31 Milyon yatırım koyduk. Ekip olarak yaptık, mietvekillerimizle, belediye başkanlarımızla yaptık. Ak Parti milletin derdine düşenlerin yeridir. Ak Parti kendi nefsinin derdine düşenlerin yeri değil. Bizler CHP Genel merkezi gibi yalan üretmiyoruz, iş üretiyoruz, proje üretiyoruz. Mesela ben her geldiğimde Afşin'in geliştiğini, çehresinin değiştiğini görüyorum. Derdi millet olan, dürüstlükten yana olanlar yalan üretmek yerine bizim kadrolarımız gibi proje üretiyorlar, üretmeye devam edecektir."-dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir’li Sporculardan 7 MadalyaÖnceki Haber

Büyükşehir’li Sporculardan 7 Madalya

Ak Parti Grup Başkan Vekili Ünal, Göksun Teşkilatı nı ziyaret ettiSonraki Haber

Ak Parti Grup Başkan Vekili Ünal, Göksun...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar